Alesso

Alesso

Plateaktuelle Alesso kommer til nye Hove Music Festival! Tidligere i år han spilt for en kvart million mennesker på Venezuela Aid Live, han headlinet Ultra i Miami i mars, han headliner EDC om noen uker i Vegas, han headliner Tomorrowland i juli og han avslutter lørdagen på Hove!
 
Svenske Alessos store gjennombrudd kom i 2012 med «Calling (Losing My Mind)», med legendariske Sebastian Ingrosso fra Swedish House Mafia. I 2015 kom signaturhiten hans som blir spilt overalt fremdeles «Heroes», med Tove Lo på vokal.
Alesso har vært ranket som en av verdens 50 beste DJer siden 2011, han har vært Grammy-nominert, han har toppet en rekke hitlister over hele verden og mottatt en rekke platinum, sølv og gull for sine utgivelser. Siden 2013 har han vært 48 uker på VG-lista. Alesso spilte på Tomorrowland i 2018, han ga også ut albumett “Tilted Towers», hvor gaming og musikk forenes. I Las Vegas har han et residency på XS der han spiller hver måned. På tampen av 2018 spilte han det nye året inn på Fontainebleau Miami Beach sammen med J Balvin.

Vi gleder oss til å se Alesso sette fyr på Amfiet når han avslutter Hove Music Festival 2019.