Dj-Strandfest

Djs klare for strandfesten på Hove.

Hove stranden ligger idyllisk med utsikt over den vakre skjærgården utenfor Hove.  Her får du anerkjente djs som kommer til å lage en minnerik opplevelse.

Natalia Barbin har i løpet av sin tolv år lange DJ-karriere bygget seg opp til å bli et kjent navn, og Oslo-jenta kan skilte med spillejobber for verdenskjente musikkfestivaler og arrangementer som Sensation White, Extrema Outdoor, Summerburst, Palmesus, Bråvalla og Distortion. Som tenåring etablerte Natalia en lidenskap for elektronisk musikk og valgte å satse på DJ-karrieren. I tillegg til å ha spilt på klubber og festivaler i hele landet, har Natalia spilt i Los Angeles, Miami, New York og vært fast inventar på klubber i Portugal, Sverige, Danmark, Libanon, Egypt og i hjemlandet Kroatia hvor hun blant annet spiller på paradisøya Hvar hver sommer. På bakgrunn av det hennes avdøde mentor, danske Kjeld Tostrup sa: «musikk skal være gøy», bringer hun nostalgien og gode minner tilbake med sin mix av klassisk house, hip hop, RnB, deep house og tropiske rytmer.
Charlie Roennez har skapt seg et internasjonalt navn og har vært bosatt på Ibiza de seks siste årene. Her har han spilt flere ganger på Ibiza-klubbene Bora Bora Ibiza, Ocean Beach Club, Eden, Es Paradis og Sankeys. I år skal han spille i Miami, Egypt, Østerrike, Tyskland Egypt og en rekke steder i hele Asia, men han legger turen innom Arendal og Hove i juni. Roennez utgir musikk innen tech house-genren, og han har vært en av Norges mest anerkjente DJer i mange år. Sangene spilles på store radiostasjoner rundt om i hele verden. I 2019 skal han også gi ut ny musikk, og vi gleder oss stort til å få høre noe av dette på Hove Music Festival.
Josef Bamba er en av Norges mestreisende DJs, og har sitt utspring fra klubbscenen i Tromsø. Han har spilt på noen av de mest prestisjefylte klubbene i verden og turnert land som Brasil og Tyskland. i tillegg til å ha spilt i Mexico, Sør-Afrika, Russland, Midtøsten og Sør-Korea. Han startet 2016 med å bli håndplukket til å være en av artistene til å supporte Tiesto på sin ‘Under the Northern Lights Tour’ i Norge. I årene før dette har Josef Bamba spilt på flere ‘F*** Me I´m Famous’ fester på Ibiza med blant andre David Guetta. 2018 har startet bra for Tromsøgutten, som spilte det nye året inn i Cape Town med Pacha Ibiza World Tour, også slapp Josef Bamba sommerlåten «Can’t Let You Go», som er streamet over 6,7 millioner ganger til nå og gjorde så han ble tatt med som artist på VG-lista sin sommerturne til Tromsø hvor han fremførte låten for 7000 publikummere.
SJUR raskt bygget seg en stor fanskare med hans unike merkevare av melodisk og elektronisk musikk. Han har over en million månedlige lyttere på Spotify og strømmetall på flere hundre millioner globalt. SJUR har gått fra å være DJ i Bergen til å varme opp for R3HAB, spille på VG-lista på Rådhusplassen og store festivaler. Låtene hans har også fått oppmerksomhet i liveshowene til tungtvektere som Kygo, Sam Feldt og Matoma. Etter å ha vunnet prisen for «Årets up-and-coming artist» under NRJ Music Awards i 2015, fått oppmerksomhet på Billboard.com og ha vært #1 på HypeM-listene seks ganger, ga SJUR ut sin første singel via Sony Music. «Let Me Love You». Dette er en cover av Mario sin hit fra 2004, har blitt strømmet snart 100 millioner ganger, og har ligget på topplistene på Spotify i både Sverige, Danmark og Nederland. I 2018 ble han nominert til “Årets Norske Artist” av NRJ Awards, og skiftet fokus fra klubber til festivaler. I mars ga SJUR ut singelen “Back To Life”  som har ble listet på P3 og mP3.