Jarle Bernhoft

Jarle Bernhoft til nye Hove Music Festival

Etter å ha sluppet album i høst, er Jarle Bernhoft & The Fashion Bruises klare for skape magi på Hove Music Festival. innspillingen foregikk mer eller mindre live, og innspillingsprosessen ble på mange måter en retur til røttene for Jarle som tok med seg bandet på en to uker lang «bandcamp».

– Med The Fashion Bruises har jeg funnet en spilleglede som er helt perverst sterk, jeg gleder meg som en tenåring til turné. Jeg er helt overbevist om at det er det beste bandet jeg har vært med i, og bedre enn de fleste band du får se i år, sier Jarle Bernhoft.

Jarle Bernhoft startet som vokalist og låtskriver i bandet Span, og det har skjedd ekstremt mye i Jarle Bernhofts musikalske karriere siden den gang. Et durabelig knippe utgivelser, to spellemann-priser, en Grammy-nominasjon, opptredener på store amerikanske talkshows og en haug med turneer senere er det en atskillig tryggere artist som ser tilbake på seg selv for ti år siden. Dagbladet skrev at «det er vanskelig å se for seg en bedre Bernhoft-skive å legge ut på veien med», og ga terningkast 5.

Vi gleder oss til å se Bernhoft & The Fashion Bruises på Hove.